Vår nya förskoleklasslärare

Jag har även nöjet att nu få presentera skolans nya förkoleklasslärare Maud. Hon är en varm och mjuk person, med lång erfarenhet av arbete med barn inom Waldorfpedagogiken. Hon har även en Waldorfförskollärarexamen med sig i sin ryggsäck.

– Hej!

Jag heter Maud Karlsson och har arbetat i 25 år som Waldorfförskollärare och förskolechef på en Waldorfförskola i Sigtuna. Jag har nu fått förmånen att arbeta med förskoleklassen vid Västerås Waldorfskola, vilket jag är väldigt glad och förväntansfull över. Jag ser verkligen fram emot att få ta emot de yngsta barnen på skolan och ge dem en bra start in i ”skolvärlden”.

~~~~~~~~~~~~

– Vi alla på skolan är precis lika glada och förväntansfulla och hälsar Maud hjärtligt välkommen till Västerås Waldorfskola!

/rektor Annela