Nya keramikverkstaden

Vi på skolan har äran att få presentera vår nyrustade keramikverkstad, som genom Frida kommit till sin fulla rätt och nu åter är i bruk!

Jag heter Frida Flöje, är nyutbildad beteendevetare och har innan dess arbetat med eget företag som keramiker/konstnär och kursledare. Jag är även förälder i klass 6-7.

Under hösten har jag iordningställt skolans lilla pärla –
” Keramikverkstan ” – som behövde lite kärlek. Nu är den redo att tas i bruk av eleverna! Det ser jag fram emot.

I måndags kom de första barnen för att arbeta med fossiltema. Vi fortsätter med ytterligare en klass som får utforska de fornnordiska runorna. Jag kommer att bemanna verkstaden på förmiddagar, och då finnas till hands för barnen, för att bidra till det för Waldorfskolans så viktiga estetiska och praktiska utövandet. Här finns ingen prestige, utan endast glädjen i att lära känna materialet.

Det kommer även att finnas möjlighet för intresserade föräldrar, personal och även utomstående i mån av plats, att delta på kvällskurs i keramik, på onsdagar mellan kl.18:00-20:30.
Gruppen startar så fort den är full (ca 8-10 personer), troligtvis redan i februari. För ytterligare information om pris m.m. – välkommen att kontakta mig.

fridafloje@hotmail.com
Sms: 0732489810, eller gärna via pm på Messenger. Skriv ”önskar info”.

Välkomna!