Ny skolsköterska!

Vår kära skolsyster Angela ska ha barn! En mycket lycklig tilldragelse, som för med sig att vi behöver ha en vikarie för henne. Det har vi, och här är hon:

IMG_3629

Vår nya skolsköterska!

Här är hennes egen presentation:

”Hej!

Jag heter Fanny Klang och kommer att vikariera som skolsköterska när Angela är föräldraledig. Jag är leg. sjuksköterska sedan 2013 och har arbetat på en kirurgavdelning med kärl- och akutkirurgi. Innan jag tog sjuksköterskeexamen har jag arbetat som undersköterska på en geriatrikavdelning, som vårdbiträde på ett demensgruppboende och som elevassistent på en särskola.

Jag bor i Uppsala tillsammans med min man Simon och våra barn: Axel som är 4 år och Liona som är 1 år. Jag tycker om att läsa, göra yoga, sjunga, springa, dansa och vara med mina vänner och min familj.

Jag gick på Västerås Waldorfskola år 2001-2003, och det känns roligt att vara tillbaka här nu!

Jag kommer att vara på skolan på torsdagar och vissa onsdagar.”

Vi välkomnar Fanny tillbaka till skolan!

Det är så roligt när ”gamla” elever kommer tillbaka och figurerar i en helt ny roll, som kollega till sina gamla lärare. Det säger något om hur vår skola ger minnen och erfarenheter för livet som gör att man ofta längtar tillbaka hit. Det är också så roligt när före detta elever kommer hit som föräldrar till nya elever, det händer ibland!

/Maria