Hälsning från skolsyster

Hej alla!

Angela som tidigare varit ordinarie skolsköterska har sagt upp sig, och jag har blivit erbjuden fortsatt tjänst. Jag är jätteglad att jag får fortsätta som skolsköterska här på Waldorfskolan, jag trivs så bra här och det berikar mitt liv att få jobba med alla våra elever.

Jag arbetar på torsdagar kl 8-16.30, telefonnummer 073-818 15 38. Min mailadress är skolhalsovard@vwaldorf.se


Här sitter jag tillsammans med Simone och Liza i klass sju.


Här står Oskar i klass fyra framför en mycket uppskattad skärm som han har byggt till mig tillsammans med sin assistent Anna.


Här ligger Edin i klass fyra och låtsas vila på britsen bakom skärmen.


Här kontrollerar Rosa i klass sju hur lång Simone är.


Rosa kontrollerar även Lizas syn. Tindra i klass sju sitter i fåtöljen.


Tack och hej från oss!

/Fanny Klang